Aalst, Openbare werken

Werken Tragel – Bergweg

Dit bericht delen

Eerste spadesteek werken Tragel en Bergweg

Dinsdag 29 maart 2022

Als schepen van Openbare werken ben ik enorm fier hier de eerste spadesteek te komen geven van de werken die de omgeving van de Tragel zullen opwaarderen.

Samen met Vlaanderen investeren we hier in de omgeving van Dender Noord waar de Dender de bedrijventerreinen Hekkestraat/Tragel enerzijds en Wijngaardveld/Lion D’Or anderzijds doormidden snijdt.

De Hekkestraat hebben we recent heraanlegd, nu volgt verder de Bergweg en de Tragel en later ook het Wijngaardveld/Lion D’Or.

 

Ruimte voor ondernemen is schaars en daarom dat we onze bestaande bedrijventerreinen graag klaar willen stomen voor de toekomst . Want bedrijven zijn voor een stad belangrijk. Ondernemingsenthousiasme geeft veruitwendiging aan innovatieve projecten en maakt deel uit van de evolutieve stad.

 

Bedrijvigheid betekent ook werkgelegenheid.

 

Willen we ondernemers en hun werknemers in een aangename omgeving laten vertoeven en veilig van en naar het werk brengen dan is het onze verdomde plicht om te investeren in het openbaar domein. En dat doen we ! Er zullen nieuwe rioleringen aangelegd worden en meer fiets- en voetpaden voorzien worden, er zullen groenstroken aangelegd worden en er zullen geclusterde parkeerplaatsen worden voorzien.

Andere nieuwsberichten

Aalst, Openbare werken

Nieuw Keizersplein

Aalst, Openbare werken

Nieuwe verlichting in onze stad