Algemeen

Lokale Burgerkrant: Waarom onze kandidaten voor Open Vld kiezen

Dit bericht delen

Beste Aalstenaar,

Vanaf nu tot en met de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober zal het gaan over hoe we de volgende jaren in Aalst gaan wonen, werken en winkelen. Het mag echter niet bij beloftes blijven. Ik wil de volgende 6 jaar jullie stem oprecht vertegenwoordigen en moedig aan politiek doen.
Het moet gaan over de keuzes die de politiek moet maken, over de betaalbaarheid van huizen en appartementen in Aalst, over de tijd die we in de files verliezen, over het vinden van werk, over hoe senioren in Aalst zo lang mogelijk aan het maatschappelijk leven kunnen deelnemen, over een veilig Aalst. Kortom, over het uitbouwen van een nog mooier Aalst!

Nog even dit: ja, ik ben de zoon van. Daar heb ik absoluut geen verdienste aan, maar ik ben er wel trots op. Net zoals iedereen trots is op zijn of haar ouders. En ja, ik ben niet in Aalst geboren, maar heb 16 jaar school gelopen in onze stad. Bovendien woon ik hier al verschillende jaren en dat is geen toeval. Ik heb mijn hart aan Aalst verloren en heb het beste voor met onze stad. Net zoals het hart van iedere Aalstenaar sneller gaat kloppen wanneer het over zijn of haar stad gaat. En inderdaad, ik ben nog jong van leeftijd en heb zeker nog niet alle waarheid in pacht, maar dat biedt me net de kans om met jonge, gedreven en ambitieuze ogen te kijken naar de toekomst van onze stad.
Wie we zijn, is niet belangrijk, wel wat we te vertellen hebben en samen met U willen realiseren. Open Vld Aalst heeft een sterke lijst met 43 kandidaten die hiervoor gaan. Zij hopen, net als ik, op uw stem. Want u wil toch ook het beste voor onze stad.

Deze editie van de Lokale Burgerkrant staat volledig in het teken van onze kandidaten. Wil u weten waarom zij kiezen voor Open Vld, download dan hier onze Lokale Burgerkrant.
Wil u nog meer te weten komen over onze kandidaten, dan kan u hier onze lijst bekijken.

Jean-Jacques

Andere nieuwsberichten

Algemeen

Ook aandacht voor Aalsters kruispunt

Algemeen

Liberalen voeren nieuwe forcing in heikel euthanasiedossier