Algemeen

Open Vld-lijst volledig

Dit bericht delen

Sinds vandaag zijn de laatste drie plaatsen van de Open Vld-lijst ingevuld: twee mannen en één vrouw versterken de liberale lijst. Plaats 19 wordt ingenomen door Lieve De Smet. Deze huisarts uit Aalst wil werken rond het zorgbeleid en pleit voor een proper, veilig en groen Aalst.

Guy Verhulst staat op de 22ste plaats. Hij is gynaecoloog en diensthoofd gynaecologie-verloskunde in het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst. Zijn slogan luidt “Gezond beleid”. Guy Verhulst: “Gezond beleid moet ruim geïnterpreteerd worden. Ik wil me uiteraard focussen op de gezondheid van de Aalstenaars, maar anderzijds is ook een gezond stadsbestuur en -beleid wenselijk. Een beleid dat de financiële toestand gezond houdt en naar een gemeenschappelijk project toewerkt.”

Met Guy Van der Meersche is de Open Vld-lijst compleet. Deze 40-jarige uitbater van café De Steeg wil onze stad als een toffe, levendige en eigenzinnige centrumstad op de kaart zetten. Daarnaast wil hij vanuit zijn ervaring in de horeca meewerken aan een degelijk horecabeleidsplan.

Jean-Jacques De Gucht, lijsttrekker Open Vld: “Deze drie kandidaten maken de lijst niet alleen volledig, ze maken de lijst ook echt af! Open Vld-Aalst heeft een heel evenwichtige lijst met kandidaten uit diverse sectoren en van alle leeftijdscategorieën, met een brede waaier van interesses en met een goede spreiding over Aalst en alle deelgemeenten. Allen hebben we één ding voor ogen: Aalst een afspraak bezorgen met de toekomst!”

Klik hier om onze lijst te bekijken.

 

Andere nieuwsberichten

Algemeen

‘Wat hebt u bereikt? Niets’

Algemeen

Zit er een Ajuin in Jean-Jacques?