Algemeen

Aalsterse Open VLD blij metjonge De Gucht

Dit bericht delen

De Aalsterse Open VLD is opgetogen over de komst van De Gucht. ‘Gemotiveerde mensen met inhoud kunnen we erg goed gebruiken’, zegt Michel De Gols, voorzitter van Open VLD Aalst.

De Gols is ervan overtuigd dat de Aalsterse VLD’ers Jean-Jacques De Gucht met open armen zullen ontvangen. ‘Hij wordt hier niet zomaar gedropt. Hij heeft al een parcours doorlopen binnen de liberale familie. Hij was bijvoorbeeld heel actief binnen het Liberaal Vlaams Studentenverbond.’

‘Ik ben erg blij met zijn komst’, zegt De Gols. ‘Ik heb hem zelf aangeschreven om zich kandidaat te stellen bij de komende bestuursverkiezingen en ik wacht dan ook zijn kandidatuur af.’

Of er dan geen jaloezie om het hoekje loert? ‘In politiek is het altijd moeilijk, maar persoonlijke ambities moet je kunnen wegcijferen voor het algemeen belang’, zegt De Gols diplomatisch.

Ook bij de Aalsterse Jong VLD zien ze De Gucht graag komen. ‘Ik ken hem maar oppervlakkig, maar wie zich inspant, is welkom’, zegt Els Vermeir, leeftijdsgenote van De Gucht en voorzitter van Jong VLD Aalst.

Andere nieuwsberichten

Algemeen

Ringwerken Aalst weer stapje verder: rotonde opengesteld

Algemeen

Sterbehilfe für Minderjährige: “Leiden kennt keine Altersgrenze”